Blogg

Här kan du läsa om allt från trendspaningar och gränssnitt till diskussioner om utveckling, i kortare format. Oavsett om du håller med eller tycker tvärt emot så vill vi gärna höra din åsikt så kommentera inläggen!


Fredrik Cederlöf
Fredrik Cederlöf

Hållbar digital utveckling

Hur vet man att något presterar mot uppsatta affärsmål bara för att lösningen fungerar rent funktionellt? Läs om hur man etablerar en data-driven kultur i organisationen.

Caroline Andersson
Caroline Andersson Niclas Giertz

Löpträning med Runday

Förra året sprang vi Bellmanstafetten och i år ska ett gäng svettiga Creunianer besegra Kungsholmen Runt. Vi är många på Creuna som gillar att springa - och för att inspirera ännu fler har vi tagit hjälp av Runday som löptränar oss en gång i veckan.

Niclas Giertz
Niclas Giertz

Jakten på den perfekta lokalen

För oss på Creuna har det alltid varit viktigt att ha lokaler som speglar vår personlighet och våra behov. 2006 hittade vi den första pusselbiten och 2014 föll allt på plats.

Philip Winberg
Philip Winberg Erik Friberg Fredrik Marcus Ida Franceen Johan Ekhager Marcus Johansson

Den digitala veckan som gått #61

Här kommer DVSG #61 med aktuella godbitar från den digitala världen. Höger-till-vänster-sidor, kod som konst och mycket annat läsvärt.

Erik Friberg
Erik Friberg Ida Franceen

Den digitala veckan som gått #60

På grund av bortresta skidåkande människor så kör vi denna vecka en lite nedbantad version av DVSG. Denna vecka är vi upprörda över en viss crowdfunding , vi nördar ner oss i understrykningar och är glada över att det släppts en ny version av Sass.

Peter Dagnell
Peter Dagnell

Nya verktyg för förbättringsarbete

Hur kan vi jobba ännu bättre med förbättringsarbete och uppföljning? Det här blogginlägget beskriver kort två verktyg för att jobba med förbättringsarbete:Futurespective och Kaizen-tavla.

Sebastian Ekström
Sebastian Ekström

Tips: Skala av Safaris mobila gränssnitt med den nya meta-taggen

Med hjälp av minimal-ui kan vi enkelt skala av Safaris gränssnitt för att få mer plats till innehållet på sidan.

Ida Franceen
Ida Franceen Erik Friberg Johan Ekhager Marcus Johansson Philip Winberg

Den digitala veckan som gått #59

Vad hände med DVSG kanske en del av er undrat? En månad sedan det sist kom ut! Ja, det stämmer. Sjukdom och annat har stått i vägen men nu är våren här och vi är tillbaka.

Caroline Andersson
Caroline Andersson Niclas Giertz

Elittränare lär Creunas anställda att boxas

Walter Mohr, elittränare inom boxning sedan 40 år och chefstränare på Djurgårdens boxningsklubb, håller varje tisdag i boxningsträning för Creunas medarbetare i Creunas egna gym.

Markus Bergh
Markus Bergh Richard Landérus

Creuna Cup '14

Fjolårets Creuna Cup blev en succé och nu fortsätter vi att utveckla tv-spelsturneringen genom att bland annat börja livesända matcherna på den helt nybyggda officiella hemsidan.