Aktuella event

Vi är många på Creuna som har något att berätta och vi delar gärna med oss av vår kunskap på seminarier och konferenser. Här kan du se vad som är på gång just nu.

Se presentationer och videos från tidigare seminarier


Creuna Göteborg

Hjälp! Min webbplats är responsiv! (Gbg)

Har du också tittat på besökssiffrorna för webben och insett att nära hälften av besökarna surfar in med en smartphone eller surfplatta?

Creuna Stockholm

Digital Rules of Engagement

Frukostseminarium: Som kunder, medborgare och medarbetare befinner vi oss på en ständig resa för att uppnå olika mål. Ibland har vi problem att lösa och ibland är vi på jakt efter nöje och avkoppling. Företag och organisationer som vill ha våra pengar eller påverka vårt beteende i något avseende måste förstå oss och interagera med oss utifrån var på resan vi befinner oss.

Creuna Göteborg

Välj rätt i teknikdjungeln (Gbg)

Frukostseminarium: EPiServer, Drupal, Django, Wordpress, Sharepoint, Sitecore, Umbraco... När det gäller CMS och webbramverk är verktygslådan stor! Hur vet man vad man ska välja?

Citykonferensen, Stockholm

Nordic Intranet Summit

Den 12-13 maj är det dags för Nordic Intranet Summit - Nordens största konferens om intranät. Fredrik Cederlöf från Creuna står på scenen.

Creuna Stockholm

Webbkväll

Den 14 maj bjuder Creuna in studenter till en kväll med webb-, design- och kodsnack på vårt kontor på Kungsholmen.

Creuna Stockholm

Always In Beta

Frukostseminarium: Kravet på ”time to market” ökar i en föränderlig digital värld. För att differentiera sig digitalt behöver webblösningarna nå marknaden på kortare tid och löpande optimeras för en hållbar utveckling.

Liseberg i Göteborg

Världens farligaste möte

På Världens farligaste möte samlas e-handelsbranschen för fjärde året i rad på Liseberg i Göteborg. I år kommer ca. 500 personer delta och över 25 talare går upp på scenen på Lisebergsteatern. Creuna medverkar som partner och på scen.