Senaste nytt

Du har hittat våra senaste notiser, lanseringar, inbjudningar och annat som rör Creuna och vårt arbete. Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev och få informationen serverad direkt till dig.


Creuna Norge dominerade i årets prisutdelning på Gulltaggen

Igår hade den stora tävlingen Gulltaggen sin årliga prisutdelning i Oslo. Gulltaggen är Norges mest prestigefyllda pris inom digital marknadsföring och Creuna Norge gick därifrån med hela fyra medaljer och tre diplom. Vi är väldigt stolta över våra kollegor!

Sara är Creunas nya Copywriter

Hon har jobbat med kommunikation i alla dess former sedan 2010 och kommer närmast från reklambyrån Dragster i Göteborg där hon jobbat med kunder som West Pride, KVD och Nordstan. På Creuna kommer hennes fokus ligga på att nå ut med kundernas budskap på bästa sätt. Välkommen till Creuna, Sara Persson!

Creuna står bakom koncept och design för Systembolagets nya intranät

Creuna ska tillsammans med Visma ta fram Systembolagets nya intranät ViNet. Creuna har huvudansvar för koncept, UX och grafisk design medan Visma har affärsansvaret samt ansvar för projektledningen och utvecklingen av intranätet.

Så demokratiserar Libresse sina insikter

Creuna har på uppdrag av Libresse nyligen tagit fram en mer automatiserad process för rapportering av nyckeltal. Med hjälp av Klipfolio, ett verktyg för att visualisera statistik från olika datakällor får vi en tillgänglig och gemensam bild av olika digitala kanalers prestation och samverkan mot uppsatta mål.

UX och Digital strategi med Creuna på Webbdagarna

UX-design och Digital strategi - det är kunskapsspåren där ni hittar Creuna under Webbdagarna 22-23 mars på Waterfront i Stockholm.