Senaste nytt

Du har hittat våra senaste notiser, lanseringar, inbjudningar och annat som rör Creuna och vårt arbete. Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev och få informationen serverad direkt till dig.


Creuna köper byrå i Finland

Creuna stärker sin ledande position i Norden. Det senaste tillskottet är den finska byrån Byroo som slås ihop med Creuna Finland.

Creuna bakom Got Events digitala närvaro

Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver bland annat Ullevi, Gamla Ullevi och Scandinavium. Nu presenterar bolaget en ny digital- och kommunikativ plattform, där Creuna ansvarat för såväl utveckling av webbplatsen som den bakomliggande digitala strategin.

Creuna Norge dominerade i årets prisutdelning på Gulltaggen

Igår hade den stora tävlingen Gulltaggen sin årliga prisutdelning i Oslo. Gulltaggen är Norges mest prestigefyllda pris inom digital marknadsföring och Creuna Norge gick därifrån med hela fyra medaljer och tre diplom. Vi är väldigt stolta över våra kollegor!

Sara är Creunas nya Copywriter

Hon har jobbat med kommunikation i alla dess former sedan 2010 och kommer närmast från reklambyrån Dragster i Göteborg där hon jobbat med kunder som West Pride, KVD och Nordstan. På Creuna kommer hennes fokus ligga på att nå ut med kundernas budskap på bästa sätt. Välkommen till Creuna, Sara Persson!

Creuna står bakom koncept och design för Systembolagets nya intranät

Creuna ska tillsammans med Visma ta fram Systembolagets nya intranät ViNet. Creuna har huvudansvar för koncept, UX och grafisk design medan Visma har affärsansvaret samt ansvar för projektledningen och utvecklingen av intranätet.