Senaste nytt

Du har hittat våra senaste notiser, lanseringar, inbjudningar och annat som rör Creuna och vårt arbete. Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev och få informationen serverad direkt till dig.


Anna Lindqvist

Creuna lanserar sajt för ostälskare

Tillsammans med Castello har Creuna lanserat en ny global webbplats med syfte att inspirera, engagera och locka ostälskare runt om i världen att upptäcka Castellos breda utbud av smakfulla kvalitetsostar.

Therese Walter

Creuna bakom Liberos nya graviditetsapp

Med iPad-appen Gravidboken tar Creuna på uppdrag av SCA och Libero konceptet ”graviditetsappar” till en ny nivå. Appen bygger på Liberos populära bok ”Gravid” som delats ut på mödravårdscentraler runt om i landet, och användarna ges nu möjlighet att ta del av informationen på ett innovativt sätt.

Maja Myrenås

Stockholmshem och Creuna firar tioårigt samarbete

I april 2004 träffade Stockholmshem Creuna, Sogeti och WM-Data för att välja samarbetspartner för framtida webbutveckling. Idag, tio år senare, jobbar Creuna och Stockholmshem fortfarande tillsammans för att förenkla i vardagen för Stockholmshems hyresgäster.

Martin Deinoff

Creuna vinnare i CSS Design Awards

Danmarks största komediteater, Nørrebro Teater, har nyligen lanserat sin nya webbsida i samarbete med Creuna Danmark. Idag tilldelades sajten CSS Design Award för sin design, kreativitet och användarbarhet.

Katharina Borgenstierna Holm

EU-upplysningen uppmärksammas för sin temasajt inför EU-valet

Dagens Opinion har uppmärksammat lanseringen av EU-upplysningens temasajt för årets EU-val. På sajten kan besökarna hitta information om hur själva valet kommer gå till men också om vad Europaparlamentet och dess ledamöter egentligen gör.