Hemma hos oss

Creuna Sverige består av två kontor i Stockholm och Göteborg. På Kungsholmen, vid tunnelbanestation Rådhuset, arbetar vi i lokaler som en gång i tiden var en kyrka och en biograf.  Det betyder att vi har högt i tak och gott om plats. 

Sommaren 2014 flyttade vi in i vår alldeles egna biograf som ligger vägg i vägg med vårt tidigare kontor som är en gammal kyrka från 1920-talet. Av totalt åtta våningsplan använder vi fem plan samt sitter och arbetar på tre. Allra högst upp, på våning 6, har vi möteslokaler, terrass och ett eget torn på taket som man kan klättra upp i och blicka ut över Stockholm. 

I källaren finns ett gym och gruppträningsrum där vi under veckorna håller oss friska och produktiva genom att utöva boxning, yoga, pilates och cirkelträning. 

Biografen är en perfekt yta för seminarier och nätverkande där vi flera gånger i månaden anordnar både interna och externa event. Om du inte har varit hos oss tidigare så kan du ta en digital promenad hos oss i Google Maps.

I Göteborg har vi kontor ett stenkast från Kopparmärra. Vi trivs som fisken i vattnet, vi ser Göta älv från våra mötesrum. På vår innergård sitter vi och äter lunch i solen på sommaren och bjuder in till sommarfest varje år.

Creunas kontor vid Kungsportsplatsen i Göteborg.
Innegården hos Creuna i Göteborg.
Möte på stora scenen!
Photoshop, Illustrator och Spotify.