Niclas Giertz

Niclas Giertz

SVP Human Resources
+46 733 11 31 94 /

Niclas är SVP Human Resources på Creuna med ansvar för HR-frågor. På webbyråerna Spray och Razorfish arbetade han i slutet på nittiotalet som interaktionsdesigner och konceptutvecklare. Niclas har även varit chef för Creunas UX- och designavdelning och har varit med och byggt upp Creuna sedan starten 2002. Niclas har en fil. kand. från Stockholms universitet med pedagogik som huvudämne.

Favoritlänkar


Niclas Giertz
Niclas Giertz

Creuna Star - Modern digital talanghantering

Creuna Star beskriver medarbetarnas erfarenhet, kompetens, drivkrafter, framtida utvecklingsplan och målsättningar. Dessutom visas hur varje individ bidrar till företagets framgång.

Niclas Giertz

Hej då friskvårdsbidraget!

Jag har genom åren varit på en hel del HR-event med inriktning mot friskvård och hälsa. Nästan varje gång har friskvårdsbidraget kritiserats på olika sätt men jag har hittills inte sett några exempel på att företag gjort något konkret för att förändra och utmana gamla sanningar.

Niclas Giertz
Niclas Giertz

Jakten på den perfekta lokalen

För oss på Creuna har det alltid varit viktigt att ha lokaler som speglar vår personlighet och våra behov.

Caroline Andersson
Caroline Andersson Niclas Giertz

Elittränare lär Creunas anställda att boxas

Walter Mohr, elittränare inom boxning sedan 40 år och chefstränare på Djurgårdens boxningsklubb, håller varje tisdag i boxningsträning för Creunas medarbetare i Creunas egna gym.