Partners

På områden där vi inte själva har en djup expertis samarbetar vi med de bästa företagen i respektive bransch. Det gör att vi kan erbjuda både en bredd och ett djup till våra kunder.

 • Episerver

  Creuna är Episerver Premium Solution Partner och har arbetat tätt med EPiServer sedan starten. Med Episerver som CMS-plattform levererar Creuna avancerade portaler, webbplatser, webbapplikationer och komplexa integrationsprojekt för större företag och organisationer.

  episerver.se
 • Microsoft

  Genom sin expertis inom Microsoft-plattformen har Creuna kunnat erhålla Microsoft Gold Certified Partner-status - något som både ger Creuna viktig access till Microsofts kunskapsbank och utvecklarsupport samt är en bekräftelse på Creunas kompetens. Tillsammans med Microsoft har Creuna levererat en mängd projekt för några av Nordens största företag.

  microsoft.com
 • Klipfolio

  Klipfolio är ett molnbaserat Business Intelligence verktyg som kostnadseffektivt och flexibelt sammanför över 1000 datatjänster och skapar kraftfulla interaktiva instrumentpaneler. Exempel på källor: Google Analytics, Google AdWords, Adobe Analytics, Facebook, Twitter, Survey Monkey, MailChimp, SalesForce, Search Metrics, SQL Server m.fl..

  klipfolio.com
 • Google Analytics Certified Partner

  Creuna godkändes nyligen in i programmet Google Analytics Certified Partner (GACP). Partnerskapet innebär att vårt erbjudande inom insikter och analys har noga granskats och godkänts av Googles huvudkontor i Mountain View. Certifieringen är ett erkännande av vår expertis inom bl.a. implementation, avancerade anpassningar i verktyget, KPI-strategier, uppföljning samt rådgivning och utbildningar.

  google.com
 • Apica

  Apica erbjuder internetbaserade tjänster som utför avancerade lasttester och prestandaanalyser av webbapplikationer. Med Apicas tjänster kan kunderna snabbt och effektivt höja kvaliteten, tillgängligheten och prestandan på hemsidor med tillhörande applikationer och servermiljöer.

  apicasystem.se
 • Apsis

  Apsis är Nordens mest använda lösning för att enkelt skapa, mottagaranpassa, kvalitetssäkra, skicka och utvärdera marknadsföring via e-post. Apsis är ett lättanvänt men kraftfullt verktyg som har god erfarenhet av att hjälpa företag med skilda behov inom e-postmarknadsföring.

  apsis.se
 • 23 Video

  23 Video möjliggör för företag och organisationer att enkelt och effektivt konstruera en videosajt på nätet. Du kan, kort sagt, starta din egen tv-station på mindre än två minuter. Med 23 Video som plattform erbjuder Creuna utveckling av videoinnehåll med allt från idé, design och produktion.

  23video.com
 • Basefarm

  Basefarm är ett nordiskt bolag som levererar driftstjänster till företag och organisationer som ser Internet som ett viktigt affärsområde. Basefarm är specialiserade och ledande inom drift av komplexa och högtrafikerade tjänster som kräver hög kvalitet och har hög utvecklingstakt.

  basefarm.com
 • Euroling

  Euroling erbjuder världsledande, svenskutvecklad sökfunktionalitet till fler än 200 kunder genom söktjänsten SiteSeeker. SiteSeeker ökar försäljningen på e-handelsplatser, förbättrar kommunikationen på publika webbplatser och höjer produktiviteten på intranät.

  euroling.se
 • InStoreMedia

  InStoreMedia utvecklar och tillhandahåller ett system för skapande och hantering av digital butiksmedia. Genom att kombinera Creunas kunnande inom digitala media med InStoreMedias kunskap och erfarenhet har samarbetet lett till flera framstående lösningar för butik. InStoreMedia är marknadsledande inom sitt område.

  insm.se
 • Stremio

  Streamio hjälper företag, organisationer och myndigheter att publicera och visa film med HD-kvalitet på webbplatser, intranät, i läsplattor, appar och reklambanners. Med Streamios smarta videotjänst kan företag effektivisera sin kommunikation med hjälp av video på ett snabbt, enkelt och kostnadseffektivt sätt.

  streamio.com
 • inRiver

  inRiver är marknadsledande inom Product Information Management (PIM) som ger omni-kanal handlare möjligheten att skapa, hantera och distribuera perfekt produktinformation till flera försäljningskanaler, på olika språk. Över 180 kunder världen över förlitar sig redan på inRivers plattform när det gäller att hantera produktinformationen för deras globalt kända märken. Läs mer på:

  inriver.com